Hvad skal jeg betale for et 3D print ?

Hvad koster 3D print? Ja, det er et virkeligt godt spørgsmål og vi kan godt forstå hvis du bliver mere og mere forvirret nu mere du googler – for der er helt utrolig mange sider med mange svar. Nogle er helt utrolig lette at forstå – andre er meget komplekse og søger næsten at gøre 3D print til en videnskab

 

Hos 3D actions mener vi at 3D print pris skal være nemt og lige til og derfor er vores 3D print prisberegner online på vores hjemmeside og meget let tilgængelig. Bemærk dog, at hvis du har en meget stor 3D print model fil, eller den 3D model som du uploader giver anledning til mange komplekse beregninger – ja så tager det også meget længere tid for vores 3D print prisberegner at give dig prisen for dit 3D print. 

 

Men hvis du har tålmodigheden kan du få den online hos os. Er du mere i tvil, eller ønsker du at få råd, hjælp og vejledning, ja så er det bare at gribe knoglen eller sende os en chat- eller en mailbesked, så sidder vi klar til at give dig en 100 procent uforpligtende 3D print pris allerede i dag!

 

Hent din 3D print pris her direkte fra 3D print prisberegner

 

Vores avancerede 3D print prisberegner, udregner din pris efter følgende parametre, som du selv skal vælge inde på selve vores hjemmeside på internettet. De elementer som du skal vælge og indtaste på vores hjemmeside på internettet er farve, materiale, laghøjde samt infill. Ja, du tror måske at det er løgn, men der er faktisk ret stor prisforskel efter hvilken farve resin som du vælger. Her efter skal du vælge selve 3D print materialet. Som med så meget andet her i verden, er der en lang række kvaliteter at vælge imellem og hver kvalitet har sin egen unikke pris. Hvis du er i tvivl om forskelle eller materialevalg, så foreslår vi at du kontakter os med det samme og direkte, så står vi klar til at hjælpe og giver altid gerne et 100 procent uforpligtende tilbud på netop dit 3D print. 

 

Her efter er det laghøjde, som lige som med materialevalget til dit 3D print, har en helt utrolig stor indflydelse på det endelige 3D print resultat, look and feel. Til sidst, ja så skal du blot vælge infill og så kører 3D printer bussen. Og igen er du i tvivl eller ved du ikke hvad infill betyder i relation til 3D print og pris, ja så kan du jo næsten gætte hvad jeg vil vælge at skrive igen. Ring, skriv, mail, chat eller send en brevdue til Odense, så skal vi nok hjælpe dig i relation til din 3D model og alle de mange 3D print spørgsmål som du måtte have.

 

Det er altid helt utrolig vigtigt at vi som mennesker er klar til at hjælpe hinanden – og det gælder bestemt også når det kommer til 3D print pris, 3D print prisberegnere og setting af alle de forskellige komponenter som der kan vælges.