Hvilken a-kasse skal du bruge, når du er i tech-industrien?

Hvilken a-kasse er god for dig, når du befinder dig i tech-industrien? Hvordan finder du overhovedet ud af det? Her snakker vi lidt mere om hvordan du kan finde en a-kasse du kan kalde min akasse – blandt andet ved at spørge dine kollegaer.

Dan dig et overblik

Ved hjælp af nettet kan man hurtigt i dag danne sit et overblik over næsten hvad som helst. Om det så er de billigste kvalitetshundesnore på markedet eller hvilke a-kasser der er billige. Internettet er der for at hjælpe dig, så det er en god ide at benytte dig af det!

Ved en hurtig søgning på nettet vil du nemt kunne finde frem til en del forskellige a-kasser, hvor du på deres hjemmeside kan læse lidt mere om dem og hvad de koster. Det er vigtigt at finde en billig akasse, da det jo er unødvendigt at betale for meget for ens a-kasse, når man kan få det meget billigere.

Prøv også at finde frem til en a-kasse, som passer lige netop til dig og din jobsituation. Er du for eksempel selvstændig er det en god ide at finde en a-kasse, som målretter sig netop personer som dig. Du skal have en lidt anden form for hjælp end almindelige lønmodtagere, så det giver kun god mening, at du vælger en a-kasse som passer lige netop til dig.

Spørg kollegaer ad

Hvis du har kollegaer omkring dig og ikke har noget imod at spørge dem om råd, så er det en rigtig god ide at spørge om, hvilken a-kasse de bruger. De står netop i helt samme jobsituation, som de selv. Og derfor giver det god mening, hvis de kender en god a-kasse, som kan hjælpe lige netop dig.

Når du spørger andre mennesker om råd og vejledning til at finde den bedste a-kasse, så skaber det også et helt andet indblik i, hvordan disse a-kasser fungerer. En ting er jo hvad de siger på papir og på deres hjemmesider – en hel anden ting er hvordan deres kunder opfatter dem.

Spørg derfor gerne dine kollegaer ad, om de er tilfredse med deres a-kasse eller om der er nogle problemer. Du kan såmænd også spørge venner og familie om samme spørgsmål. De har jo også en del erfaringer omkring emnet og selvom de måske ikke har helt præcis samme jobprofil som dig, så kan deres erfaringer stadig komme dig til gode, når du leder efter en a-kasse.