Ønsker du en 20-30 procent forøgelse af produktiviteten i din virksomhed?

Er du virksomhedsejer og ønsker at forøge din og dine medarbejderes produktivitet med 20-30 procent? En undersøgelse bragt af mediet The New York Times beskriver, at hvis man går fra en til to skærme, så stiger produktiviteten med 20 til 30 procent. Dette er meget, og betyder egentlig, at dine medarbejdere kan levere op til 26 dages arbejde på deres 20 arbejdsdage på en almindelig måned. Hvem vil ikke have disse fordele?

 

Sådan gør du

Det er faktisk ikke særligt svært at få flere skærme til dine medarbejdere. Du skal bare købe nogle, der passer til deres skriveborde. Hvis de arbejder hjemmefra, så kan det være en god idé at finde ud af, hvor store deres skriveborde er først.

 

Der kan dog opstå et problem, hvis de anvender bærbare computere, som de fleste ansatte i større virksomheder gør. Bærbaren har normalt kun en port til én skærm og ikke flere. Det er ikke praktisk at anvende en ekstern skærm sammen med bærbarens egen skærm. Det er derfor nødvendigt at investere i en docking station. Der findes mange forskellige docking stations, og du kan læse mere om dem inde på denne side.

 

En docking station koster ikke mange penge, og det er meget billigere end at skulle købe en helt ny computer til dine medarbejdere. Hvis du blot skal have en almindelig docking station, så skal du ikke langt over 1000 kroner per docking station. Skærmene ville du have købt alligevel, så investeringen er ikke særlig stor. Effekten er dog meget stor, og investeringen tjener sig ind igen meget hurtigt. En docking station fylder heller ikke særlig meget, hvorfor mangel på plads ikke kan være en undskyldning.

 

Det er vigtigt, at du lige sikrer dig, at dine medarbejderes computere er kompatible med en docking station. Hvis de har en gammel model, så kan det være, at du skal bruge meget specielle docking stations. Har de fået nye computere inden for de sidste par år, så er det nok en docking station med USB-C, du skal kigge efter. Arbejder dine medarbejdere med grafisk design eller lignende, så har de nok brug for 4K opløsning. Det er ikke muligt at have 2 skærme kørende med 4K opløsning med en USB-C docking station. Her skal du kigge efter ThunderBolt 3 i stedet for. Undersøg igen om deres computere er kompatible med denne teknologi.

 

Hvis du ønsker at læse artiklen fra The New York times, hvor den nævnte undersøgelse beskrives, så kan du gøre det ved at klikke her. Undersøgelsen er lavet for en del år siden, men der er lavet lignende undersøgelser siden med lignende resultater. Du kan eventuelt teste det af på en af dine medarbejdere.