FAQ om solcellelamper fra Easy Light

Leder du efter en smart måde at lyse din have op, uden at skulle bruge for mange penge? Så er du kommet til det rette sted! Med solcellelamper fra Easy Light kan du gøre dit liv meget nemmere ved nem installation af lamper, som ikke koster dig noget at have tændt.

Men hvad er solcellelamper egentlig? Og hvad er grøn energi? Herunder finder du en FAQ angående solcellelamper fra Easy Light, hvor du kan blive klogere på hvad solcellelamper egentlig er, og hvilke muligheder Easy Light har at byde på.

Inde på hjemmesiden se Easy-lights muligheder kan du også finde Easy Lights sortiment af solcellelamper, hvor du kan blive inspireret til udendørs lamper til din have, og hvor du kan bestille dine lamper online og få dem leveret derhjemme.

Hvad er solcellelamper?

Solcellelamper er lamper, som ikke er drevet af el, men af solens energi. Solcellerne på solcellelamperne optager energi fra solens stråler, og denne energi anvendes til at lyse lampen op.

Hvad er grøn energi?

Grøn energi betyder bæredygtig energi. Dette betyder, at du får energien fra en bæredygtig kilde, som ikke kan løbe tør, og som samtidig ikke belaster klimaet. Ved solcellelamper er det solen, der refereres til, da solens energi er konstant og aldrig løber tør.

Hvad er Easy Light?

Easy Light er en forhandler af solcellelamper, som kan tilbyde et bredt sortiment af billige solcellelamper af høj kvalitet. Her får du god service, hvor ingen spørgsmål er dumme.

Hvilke muligheder har Easy Light?

Easy Light tilbyder en lang række løsninger inden for solcellelamper. Disse kan både opsættes i haven eller i indkørslen, monteres på havemuren haven eller i haveskuret.

Du kan finde solcellelamper til ophæng, solcellelampe spots med farvet lys, flotte design solcellelamper og små standerlamper. Se det store udvalg her: se Easy-lights muligheder.

Hvad er fordelene ved solcellelamper fra Easy Light?

For det første er solcellelamper fra Easy Light er lavet specielt til det Skandinaviske vejr, hvor der ikke er sol hele året rundt. Lamperne anvender nemlig LED-pære, som bruger strømmen langt mere effektivt end andre typer pærer. Dermed optimeres anvendelsen af den energi fra solen, som lampen får i løbet af året.

For det andet er solcellelamper super enkle at installere, da der ikke er nogen besværlige ledninger, som der skal tages hensyn til ved opsætning. Du skal blot placere lamperne hvor du har brug for dem, og så vil de af sig selv begynde at virke. Der er derfor ikke behov for at tænke på stikkontakt og forlængerledninger, når disse lamper skal opsættes.

For det tredje er grøn energi er en bæredygtig løsning for klimaet, samt en mulighed for dig at spare på økonomien, da der ingen ekstra omkostninger er for strøm.