Lav smart digital research inden rejsen og få en bedre tur

Det kan være besværligt at finde den helt rigtige rejse. Ofte får du kastet rejsetilbud i nakken fra højre og venstre, når solen begynder at kigge frem. Typisk også endnu tidligere, da rejsebureauerne skal have booket ferierne op i god tid inden.

 

Denne proces kan være stressende og gøre valget endnu sværere. For der er rigtig mange forskellige måder at finde den næste rejse på – det kan være anbefalinger fra venner og familie, sociale medier eller blot en lyst til at besøge et bestemt land.

 

I dag findes der tonsvis af hjemmesider og værktøjer, der kan gøre valget lettere for dig. Den viden og ekspertise du får ved rejsebureauer, er blevet flyttet hen på nettet, hvor du selv har rig med mulighed for at researche oplevelser og seværdigheder verden over.

 

Skyscanner

 

Med Skyscanner har du mulighed for at finde de billigste flybilletter. På denne måde kan du selv finde alle de mulige kombinationer, der resulterer i de billigste billetter til turen.

 

Booking.com

 

Booking.com er den største hjemmeside for booking af overnatninger. Et rigtig fint sted at starte, hvis du er i tvivl om, hvor turen overhovedet skal gå hen. Det er et overset trick at anvende et værktøj som dette til at finde den bedste tur. Som regel starter researchen ved flybilletterne, men der er ofte gevinst ved at vende den rundt og søge efter overnatning først.

 

Google Maps

 

Google Maps er efterhånden brugt af alle og enhver. Det er muligt at zoome ind på bestemte områder og få en helt konkret beskrivelse af de forskellige steder (eksempelvis spisemuligheder og seværdigheder) samt billeder og anmeldelser fra besøgende. Det er den absolut letteste og hurtigste måde at researche, når det kommer til rejsen.

 

En anden fordel med Google Maps er også, at du har mulighed for at downloade maps, så du ikke behøver at være på internettet for at se, hvilke steder, der ligger i nærheden.

 

Airbnb

 

Er du ikke så meget til hoteller, er Airbnb også et ekstrem populært værktøj. Her har du mulighed for at leje – eller overnatte hos – lokale personers lejlighed eller hus. Ofte har du også mulighed for at finde specielle hytter eller funktionelle lejligheder, der passer helt perfekt til rejsende.

Fordelen ved at bruge Airbnb er, at du typisk får en markant bedre oplevelse og kulturindtryk, da du kommer i tale med en lokal allerede fra dag 1. Selvom receptionisten på hoteller kender til ethvert sted i byen, er der bare en charme over at få den helt ufiltrerede beskrivelse og anbefalinger fra en lokal.

 

Skrevet i samarbejde med rejsewebshoppen RejseGear.dk