Ødelagt iPhone – kan den reddes?

De fleste af os har prøvet at ødelægge en smartphone. Disse telefoner gør vores hverdag nemmere hver dag, men de er også enormt sårbare. Noget af det der gør at dette er et problem, er den store skærm, som mange smartphones har. Særligt mange iPhones, har problemer med en skærm der går meget langt ud til hjørnet af mobilen, og på den måde gør den ekstra sårbar.

Nogle gange går det så vidt, at man overvejer om den nogensinde vil komme til at virke som før. I langt de fleste tilfælde vil det dog være muligt at få den repareret.

Læs mere om hvor nemt du kan få repareret din iPhone her.

Den hurtige iPhone reparation

For det meste tager det faktisk enormt kort tid at få repareret sin telefon. Tager man den først til en reparatør, er det både hurtigt og relativt billigt. På internettet kan du hurtigt finde ud af hvor der findes en reparatør tæt på dig. Bor du fx i Lyngby kan du nemt finde en dygtig forhandler, der kan hjælpe dig med din iPhone reparation.

Det er også meget mere bæredygtigt at få sin iPhone repareret, end bare at give op og købe en ny. Det er et grundlæggende unødvendigt forbrug, når mobilen kan fikses for mindre.

Efter iPhone reparationen

Når du har sendt din iPhone til reparation, og den er komme tilbage, så god som ny, er du dog ikke helt færdig. Det er nemlig en god ide at forebygge fremtidige skader med covers og panserglas.

Et cover er en lille plastisklomme som passer sådan at mobilen kan ligge nede i den. På denne måde danner coveret et beskyttende lag rundt om mobilen. Dette lag kan så beskytte alle de sårbare steder mod stød og slag. Mobilen vil altså kunne holde til langt mere slid end ellers. Dette gælder selve mobilen, men også i høj grad skærmen. Mange covers slutter op om skærmens sider, sådan at de er beskyttede mod slag fra siden. De høje sider, vil også gøre at mobilen er mindre modtagelig overfor stød lige på, altså hvis mobilen falder på gulvet med skærmen først.

Noget andet som det er smart at have for at beskytte sin mobil er panserglas. Panserglas er en hinde af plastik og/eller glas som klistres fast til skærmen, sådan at den ligesom har et ekstra lag.