Tips til korrekt opsætning af ny PC

Ofte er computeren ikke opsat hensigtsmæssigt, man kan have svært ved at finde programmerne, Internettet eller e-mailen. Det er meget vigtigt, at du får en brugerflade, du kan li´ og let kan finde rundt i. Jeg kan tilpasse dit Windows, så det passer til lige præcis dig. Der er også rigtig mange, som har problemer med opsætningen af e-mail, her kan jeg hjælpe dig. Du har måske lige købt en computer, og kommer hjem for at sætte den til. Det sagde de henne i butikken, du bare kunne gøre, den var klar til brug. Det passer bare ikke.

Har du lige købt en computer, er det vigtigt at sikre den, før den kommer på Internettet for første gang. Er den ikke opdateret med noget der hedder Service Pack1 så går der under 5 min. før du har de første orm, på din helt nye maskine. Jeg kan hjælpe dig med at sørge for, at sikre din computer før det går galt. Vi kan tale sammen om din Windows udgave, er den up to date, eller er det fornuftigt at investere i en nyere version.

Jeg kan finde det sted, hvor du billigst kan købe nyere version. Det samme med Explorer, få altid opdateret med den nyeste version, det er helt gratis at gøre det. Er du i tvivl om hvilke programmer du har brug for, så kan jeg også vejlede dig om dette. Der er mange freeware (gratis) programmer på Nettet, som vi kan downloade (hente) hjem til din maskine.

Jeg kan komme til dig og din computer. Du behøver ikke at tage alle ledninger fra, og ned på et værksted med den. En anden fordel er, at du så heller ikke bliver nødt til, at undvære din computer i flere dage.